Loading... Please wait...

Nieuwsbrief


Jong goocheltalent gezocht!

Geplaatst Op 20th Jun 2014 @ 1:08 PM

Jonge Goocheltalenten gezocht!

Voor het gloednieuwe AVROTROS televisieprogramma De Magische Winkel zijn wij op zoek naar goochelaars tussen de 6-14 jaar. In iedere aflevering krijgt ��n jong goocheltalent de kans om een vette magische truc te leren van een Nederlandse topgoochelaar! Zodra de jonge goocheltalenten de nieuw geleerde truc goed in de vingers hebben, gaan ze die opvoeren op een speciale plek, bijvoorbeeld voor de hele school of op de verjaardag van oma.

Ken jij of ben jij een echt goocheltalent? En wil je meedoen aan het televisieprogramma De Magische Winkel? Stuur dan een mailtje naar demagischewinkel@idtv.nl met daarin:

- Leuke foto van jezelf

- Voornaam + Achternaam

- Geboortedatum

- Adres + woonplaats

- Telefoonnummer

- E-mailadres van je ouders

- Wanneer ga jij op vakantie � en wanneer ben je terug?

- Welke magische truc kun jij het beste? (leg kort uit)

- Waarom ben jij gek op goochelen?

- Zit je op Twitter? Geef dan ook graag je Twitternaam door

* Niet verplicht, maar wel heel handig: een kort filmpje waarin we jou je beste truc zien uitvoeren. Als het je lukt om jouw truc te filmen, kun je het naar ons doorsturen via wetransfer.com �daar kun je het filmpje uploaden en sturen naar demagischewinkel@idtv.nl

Auditierondes Uit alle aanmeldingen selecteren we een aantal goocheltalenten die we uitnodigen voor een auditieronde op woensdag 25 juni of zaterdag 5 juli 2014 in Amsterdam. Tijdens de auditie mogen de kinderen hun beste truc opvoeren voor een speciale jury �n toelichten waarom zij zo graag goochelen. Uit alle goocheltalenten worden vervolgens 16 kandidaten uitgekozen voor De Magische Winkel. De televisieopnamen van De Magische Winkel zullen plaatsvinden tussen half juli-half augustus 2014.

Jonge_Goocheltalenten_gezocht_-_oproep.pdf_-_Adobe_Reader.bmp